IDÄNPÄÄN TORPPA

Torpan esittely

Työväenyhdistyksen omistama Idänpään Torppa sijaitsee lähellä Hätilän keskustaa, osoitteessa Torpantie 16. Se on rakennettu vuonna 1908. Toisin kuin muut hämeenlinnalaiset työväentalot se on alusta saakka toiminut nykyisessä tehtävässään, työväentalona. Historia kertoo Torpan savupiippuun pudotetusta pommista, jolla maineikas työväentalo yritettiin räjäyttää taivaan tuuliin. Vauriot jäivät kuitenkin vähäisiksi, ja tekijä muistitiedon mukaan tuntemattomaksi. 2017 Julkaistu historiikki Torpan Tienoilta kertoo Torpan ja Idänpään Työväenyhdistyksen historiasta aikojen alusta aina nykypäivään saakka. Juho Mattilan kirjoittamaa teosta on ostettavissa Idänpään Työväen yhdistykseltä.

Idänpään Torppa tarjoaa hyvät puitteet niin isojen kuin pientenkin juhlien järjestämiseen. Suuri, ilmava tila riittää suurtenkin kokous- tai harrastusryhmien tarpeeseen. Kirpputorit ja myyjäiset luovat vanhan talon miljööseen kiehtovan markkinatunnelman. Runsaat pysäköintitilat takaavat käynnin onnistumisen pitkänkin matkan takaa saapuville.

Idänpään työväenyhdistys on vuokrannut Torpan ylläpidon ja tilan vuokraamisen Pitopalvelu Juhlamesta Pauli Kainulainen Tmi:lle 3.6.2019 lähtien.

Vuokraus

PITOPALVELU JUHLAMESTA PAULI KAINULAINEN TMI

Pauli & Hanna Kainulainen
idanpaantorppa@pp4.inet.fi
050 339 5807 (Pauli)
050 514 5004 (Hanna)

PANKKIYHTEYS
FI35 5396 0220 2701 03

Tilavuokrat ja muut palvelut maksetaan Juhlamestalle.

IDÄNPÄÄN TORPPA
Torpantie 16
13210 Hämeenlinna

Tervetuloa Idänpään Työväenyhdistykseen

Liity jäseneksi

Vapaus, tasa-arvo ja solidaarisuus!