TUTUSTU EHDOKKAISIIN

Kuntavaaliehdokkaat

  

 • Simo Torkkola (236)

  Olen 59-vuotias psykiatrinen sairaanhoitaja ja psykoterapeutti (perheterapia 2004 ja paripsykoterapeutti 2020). Perhe- ja lähisuhdeväkivaltatyötä olen tehnyt kriisityöntekijän nimikkeellä vuodesta 2018 lähtien Kanta-Hämeen perhetyössä. Kuntavaaleissa olen toista kertaa ehdolla.

  Koulutuksen, hoivan, sosiaaliturvan ja terveydenhuollon pääjärjestämisvastuu tulee olla selkeästi yhteiskunnalla eikä markkinavoimien pelinappuloina. Näitä yhteiskunnan peruspilareita voi täydentää yksityistä- ja kolmatta sektoria hyödyntäen. Työelämässä työntekijöiden osallisuutta edistävillä ratkaisuilla ja aidoilla vaikutusmahdollisuuksilla saadaan aikaiseksi tulosta, jossa työntekijät ja palveluita käyttävät kaiken ikäiset ihmiset voivat paremmin. Toiminnat tulee järjestää ympäristöä säästäen ja kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.   

  Pääharrastukseni on shakki, olen Hämeenlinnan Shakkikerhon puheenjohtaja, lasten- ja nuorten shakkikerhon ohjaaja Hämeenlinnassa vuodesta 2001 lähtien. Hämeenlinnan seudun moniammatillisessa vakavaa parisuhdeväkivaltaa ehkäisevässä MARAK-työryhmässä olen ollut sen alusta 2015 lähtien. Kanta-Hämeen perhetyön hallitus 2011 – 2017, josta viimeiset vuodet puheenjohtajana.

  Kampanjani kärkiteemat toimivaa arkea vahvistamaan ovat: Perhe- ja lähisuhdeväkivallan puheeksiotto tulee sisällyttää palvelurakenteisiin. Koulujen iltapäivä- ja kerhotoimintaan lisää monipuolisuutta liikunnan rinnalle ja vaihtoehdoksi.

    Takaisin

Tervetuloa Idänpään Työväenyhdistykseen

Liity jäseneksi

Vapaus, tasa-arvo ja solidaarisuus!