TUTUSTU EHDOKKAISIIN

Kuntavaaliehdokkaat

  

  • Teemu Koskinen (188)

    Olen Teemu Koskinen, 38 vuotias syntyperäinen hämeenlinnalainen perheenisä. Ammatiltani olen putkiasentaja ja työskentelen yrittäjänä. Harrastan  palveluskoiralajeja ja luonnossa liikkumista, johon meillä Hämeenlinnassa on mahtavat puitteet, joista kannattaa pitää huolta. Kehittyvä ja elinvoimainen kaupunki, turvallisuus ja perheiden hyvinvointi ovat minulle tärkeitä asioita. 

    Hämeenlinnan tulee uskaltaa kasvaa ja kehittyä säilyttäen samalla kuitenkin kaupungille ominaisen hyvällä tavalla pienen kaupungin ilmapiirin ja arjen turvallisuuden. Kaupungissa on panostettava asukkaiden hyvinvointiin kaikissa ikäryhmissä. Peruspalveluista tulee pitää huolta, jotta arki sujuu mutkattomasti. Pidetään kiinni toimivista malleista ja ollaan avoimia uudelle. 

    Oikeudenmukaisuus on minulle arvo, joka ohjaa kaikkea tekemistäni. Arjessa teen päivittäin yhteistyötä useiden ihmisten kanssa, ja hyvät yhteistyötaidot ovat tarpeen myös yhteisten asioiden eteenpäin viemisessä kaupungissamme. Asioista voi ja saakin olla eri mieltä, mutta päätöksentekoon tarvitaan yhteistyötä.

      Takaisin

Tervetuloa Idänpään Työväenyhdistykseen

Liity jäseneksi

Vapaus, tasa-arvo ja solidaarisuus!